BOGOREX-TM

0888 502 999

e-mail: office@bogorex.com

Богорекс-ТМ е над 30 години на пазара за продукти и услуги, като непрекъснато разширяваме дейносттта си според изискванията на модерните технологии. Предлагаме богат асортимент от различни видове техника за дома и офиса, всички видове телефонни централи, телефонни апарати, факс апарати, аксесоари, консумативи, системи за видеонаблюдение, домофонни уредби, осветление, умни системи за дистанционно управление на дома от мобилния телефон (smart home systems), климатици и климатични системи.

Предлагаме продукти на световноизвестни марки като: Panasonic, Sony, Gree, Hitachi, Mitsubishi Electric, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Acatel, V-Tac.

Богорекс-ТМ ЕООД предлага цялостни решения в следните области:
- комуникациите, изграждане на телефонни и компютърни мрежи, видео-домофонни системи и безжичен достъп, контрол на достъпа с магнитни карти и пожаро-известителни уредби;
- климатизация и телефонизация на търговски и промишлени обекти с доставка, монтаж и цялостна поддръжка на съоръженията.

Фирмата притежава сертификати за доставка и монтаж на климатични системи, цифрови телефонни централи и LED осветление.

Ние работим за вашето удобство и се стремим да подобрим ефективността на труда и удобството на ежедневието ви. За целта доставяме и работим с висококачествени продукти, с прецизно изпълнение, коректност и професионализъм.