BOGOREX-TM

0888 502 999

e-mail: office@bogorex.com

С промяна на сезона и настъпване на климатични промени се замисляме за отопление (охлаждане) на дома или офиса. Динамичните промени в цените налагт търсене и избор на продукти с енергийна ефективност, функционалност, ергономичност. Климатиците в много случаи са по-добрата алтерантива пред парната инсталация, а стават и по-актуални през лятото, когато се налага охлаждане на помещенията, освежаване и филтриране на въздуха.

В зависимост от нуждите ви, при избор на климатик можем да ви предложим различни асортименти от продукти, като най-популярни са стенните климатици, но в зависимост от помещенията добър избор биха били и таванни, подови, касетъчни или колонни климатични инсталации.

Има различни видове системи, като за дома най-популярни са сплит климатиците с вътрешно и външно тяло. Мгота да бъдат подови, стенни, или таванни. Те се управляват от безжичен контролер с таймер, различни автоматични режими на работа, управление и пречистване на въздушния поток. Външното тяло в зависимост от проекта на сградата се монтира на стена, балкон, покрив.
Мултисплит системите са добър избор за отопление на няколко помещения с разполагане на различен брой вътрешни тела, използващи едно външно тяло.

Колонните климатици са подходящи за офиси, банки, търговски или производствени помещения. Касетъчните климатици са добър избор за битови, търговски или офис помещения. В зависимост от интериорния дизайн, вътрешното тяло би могло да бъде и открито.

Каналните климатици са удобни за вграждане в хотелски комплекси,